dijous, 2 d’agost del 2012

INICI DE LA UE TARREGA 2012- 2013

foto de la plantilla 2012- 2013 ue tarrega























les noves incorporacions de la ue tarrega 2012- 2013





el  tàrrega 2012- 2013  es va posar en marxa al camp municipal joan capdevila. amb edu march al capdavant per setena temporada consecutiva i la incorporacio de set jugadors nous a mes de tres homes del planter.

els tecnics han cregut convenient mantindre la base de la plantilla del curs anterior amb 11 renovacions i amb arribada del porter  Joel mur( efac almacelles), els defenses Samuel lopez( alhambra de reus),  Gerard domingo" domi"( cf balaguer) i els davanters Juan marin( mangranes),Eric pla( alcampell), David montoy( atletic segre) i Jordi jofre( altorrico). els del planter que ascendeixen al primer equip son el defensa pere recasens i els mitjos oriol caselles i marc baiget.

el tecnic edu march va manifestar durant el primer dia d´entrenament que es presenta una temporada il.lusionant i divertida. hem pogut seguir amb el bloc de la passada temporada, amb bons fixatges i joves valors del planter. hem de ser prudents a l´hora de marcar- nos un objectiu perque es complicat pronosticar el nivell dels rivals, pero aspirem a tot.

el tàrrega obrira la serie de partits amistosos dema a les 19:15 davant el nastic de tarragona i dimarts  es mesurara al muhlenberg collenge nord- america. el dia 11 s´enfrontara al pobla de mafumet


PLANTILLA:

porters: albert ribera, joel mur

defenses: samuel lopez,gerard domingo, robert palau, alberto bañuelos, david pacheco i pere recasens

centrecampistes: juade miguel, rafa delgado, david vendrell, marc grau, oriol caselles i marc baiget

davanters: david montoy, juan marin,jordi jofre, nuno carvalho,eric pla i jordi estve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada